Over ons

Wij staan voor kwaliteit leveren op een efficiënte wijze. Simpel en vertrouwd. Volgens de richtlijnen gaan onze gecertificeerde applicateurs  te werk met een kwalitatief hoogstaand product. Innovatie is de kern van ons bedrijf, de wereld past zich voortdurend aan en wij stemmen ons op deze veranderingen af.

Maarten Kuijpers

“Het mooie aan onze producten is dat het voor ontzettend veel verschillende doeleinden te gebruiken is. De producten worden voornamelijk in Canada en Amerika veel gebruikt in diverse markten. Het is daardoor zelfs opgenomen in Lloyds Register. Tevens zijn Cantex producten reeds gebruikt om miljoenen vierkante meters platte daken naadloos te voorzien van een nieuwe laag. Dit kan zowel op bestaande als nieuwe ondergronden.” aldus mede-eigenaar Maarten Kuijpers. “Om zoveel mogelijk mensen kennis te krijgen van de mogelijkheden van Cantex Rubber producten gaan we zowel de particuliere markt als de professionele markt betreden. We gaan samenwerken met door ons opgeleiden applicateurs die op grote schaal onze producten kunnen verwerken. Ook gaan we kleine emmers leveren voor de hobbyist en klusser. Zo kunnen doe-het-zelvers thuis aan de slag met ons product.”

Maarten Kuijpers
Harrie Kuijpers
Harrie Kuijpers

Eigenaar van Cantex Rubber. Nadat Harrie 30 jarig eigenaar is geweest van een schilders- en stucadoorsbedrijf was het aan hem om de markt van een nieuwe werkwijze te voorzien. Zijn ervaring vertelt hem dat veel werk in de bouw efficiënter kan. Sneller, simpeler en zonder problemen. Zo is hij op het idee gekomen te werken met vloeibare rubbers. Eenvoudig te verwerken, 1-component afdichtingsmaterialen. “Met deze werkwijze bespaar je een hoop trammelant met het gebruik van 2-component materialen. Waarvan de tijd niet wordt genomen om deze op de juiste manier te mixen. Tevens bieden onze producten velen anderen voordelen. Kwaliteit streven we na, en om kosten te drukken doen we dit op de snelst mogelijke manier.” Aldus Harrie Kuijpers.

Onze referenties

Kies voor zelf uitvoeren of uitbesteden

(vanaf 200m²)
zelf uitvoeren of uitbesteden

Houdt u ook van koffie? Kom langs, wij zorgen dat er een kop klaar staat.

kom op de koffie!

Cantex Rubber

Te vinden aan de Milrooijseweg, nummer 47a, in Berlicum.
Telefoon: +31 (0) 73 503 5843

Menu