Nieuwbouw 54 appartementen Cuijk, Cuijkse Cantheelen

Nieuwbouw Cuijk – 2800 m1

Nieuw werk aangenomen voor de nieuwbouw van 54 huurappartementen aan de Cuijkse Cantheelen in Cuijk. Een plek voor jong en oud waar iedereen zich thuis zal voelen. Zorgbehoevend en zorgeloos. De appartementen beschikken over ruimte voor wonen, tal van zorg- en welzijnsvoorzieningen en commerciële ruimten.

Onder opdracht van bouwbedrijf Pennings realiseren wij het luchtdicht bouwen van 2800 strekkende meter. We zorgen er bij de project voor dat het luchtdicht bouwen compleet uit handen wordt genomen en dat er voor de opdrachtgever geen omkijken meer naar is. Dit doen we door o.a. verwerken van onze kit te combineren met het purren, afval die wij maken zelf af te voeren en ons flexibel op te stellen.

Bekijk hier de brochure van een onderdeel van de Cuijkse Cantheelen, Vicus.

De appartementen dienen te voldoen aan de luchtheidsmeting Qv10 van 0,42. Uiteraard garanderen wij deze kwaliteitseis.

Beschrijving

Project: Luchtdicht bouwen Cuijk – 2800 m1
Status: Start bouw hof 4: 54 sociale huurappartementen
Gemeente: Cuijk
Betrokken partijen: Gemeente Cuijk, Bouwbedrijf Pennings, Leenders Architecten en ingenieurs, Adviesburo Bekendam, Rod’or advies Kamperman adviseurs.
Type woningen: 3-kamer appartementen
Doelgroep: alle leeftijden

Related Projects
Menu
Graag willen wij u erop attenderen dat er dakrenovatiebedrijven in Nederland opereren die ten onrechte onze goede naam gebruiken. Hoort u dat uw dak gerenoveerd wordt met Cantex neem dan contact met ons op om na te gaan of deze informatie juist is.Contact opnemen
+ +