Luchtdicht bouwen Cuijk

Voor opdrachtgever woningcorporatie Mooiland Vastgoed in Ede is er in Cuijk een project gerealiseerd door Bouwbedrijf Pennings. Het project betreft een nieuwbouw van 26 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en 11 eengezinswoningen in de Valuwe. Huizen worden gerenoveerd of gefaseerd vernieuwd.
Het gehele project heeft Cantex luchtdicht gemaakt. Eerst purren we de kieren en naden met behulp van LDP-1000. Onze luchtdichte elastische purschuim, getest tot 1000 Pascal. Vervolgens gebruiken we onze LDR-100 kitworsten om het gebouw luchtdicht te maken.

Om het balkon ook beloopbaar te maken voor de eigenaar is over de laag Roller/Brush Rubber nog tegelwerk aangebracht. Deze tegels zijn vastgelijmd met Trowel Rubber. Dit zorgt voor een uitstekende hechting tussen het vloeibaar rubber en het tegelwerk.

Related Projects
Menu
Graag willen wij u erop attenderen dat er dakrenovatiebedrijven in Nederland opereren die ten onrechte onze goede naam gebruiken. Hoort u dat uw dak gerenoveerd wordt met Cantex neem dan contact met ons op om na te gaan of deze informatie juist is.Contact opnemen
+ +