Burghouwt nieuwe Cantex retailer

Met trots kunnen wij u mededelen dat Burghouwt vanaf heden officieel leverancier is van Cantex LDR-100. Met 8 vestigingen binnen Nederland zijn zij een bekende naam voor heel bouwend Nederland.

Burghouwt is een onafhankelijke groot-handel en levert een breed assortiment hang- en sluitwerk, ventilatieroosters, bevestigingsmiddelen, hardglas, werkkleding, machines en gereedschappen aan timmer- en deurindustrie en bouw en aannemerij. De grote voorraden die zij aanhouden voor hun klanten in 8 filialen, verspreid over Nederland, maken een razendsnelle levering mogelijk. Met hun goede service, hoge leverbetrouwbaarheid en de aanwezigheid van specialisten zijn zij de ideale partner voor de verkoop van onze Cantex producten.

“Mede daarom kijken wij erg uit naar de samenwerking met Burghouwt.” aldus Harrie Kuijpers, directeur Cantex Rubber Coatings. “We hebben er alle vertrouwen in dat onze LDR-100 een hardloper gaat worden binnen hun assortiment. Daarnaast zijn we nu al aan het kijken naar de mogelijkheden om de samenwerking uit te breiden, met nog veel meer mooie Cantex producten.”

Cantex producten bestellen? Vraag ernaar in één van de Burghouwt vestigingen, of bij onze andere wederverkopers. Deze vindt u op de retailers-pagina.

Menu